Euro_Prezidentem AmCham se stal Dostálek z KPMG

Předseda a výkonný ředitel KPMG střední a východní Evropa František Dostálek byl na valném shromáždění zvolen v pořadí jedenáctým prezidentem Americké obchodní komory v České republice (AmCham). V předchozích letech zastával v AmCham pozici viceprezidenta pro finance. Ve funkci nahradil po dvou letech Ronalda Adamse z Tatry.

Full lenght article can be found at: http://www.euro.cz/id/drkg5841hg9l1r55ppit1unkv/detail.jsp?id=110174.


„Česká ekonomika nedostatečně využívá svůj potenciál. Důležitá rozhodnutí, která budou muset evropští a čeští politice v blízké době učinit, ovlivní společenský a ekonomický vývoj na mnoho let. AmCham bude nadále usilovat o takové změny, které povedou k dlouhodobému růstu konkurenceschopnosti české ekonomiky a pozitivním změnám ve společnosti,“ uvedl Dostálek ke směřování Americké obchodní komory v ČR v nejbližší budoucnosti.

Do výkonného výboru představenstva komory byli spolu s Dostálkem zvoleni jako viceprezidenti Zdeněk Vilímek ze společnosti Coca-Cola Northern Central Europe, Jan Brázda ze společnosti Constellation, Michal Chour z hotelu Radisson Blu Alcron a Dan Ťok ze společnosti Skanska jako viceprezident pro finance.

About Amcham

Show
country profile

Twitter feed